View Single Post
Eski 14-01-2010, 07:25   #25
gazeteci28
Ağaç Dostu
 
gazeteci28's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-04-2009
Şehir: BULANCAK/GİRESUN
Mesajlar: 188
Sislemenin yaygın olarak iki şekli kullanılıyor. Yüksek basınç altında sisleme ve ultrasonik sisleme. Ben ultrasonik sislemeyi araştırıyorum.

Yüksek basınç altında sislemeyle ilgili normist ile görüştüm. Beni uygulamayı yapan bir bayilerine yönlendirdiler. Onunla konuştum bitkiyi besleme şeklinde çalışmalarının olmadığını söyledi. Forumda paylaştığım linkleri mail olarak kendilerine ulaştım.

Ultrasonik sislemeyle ilgili de Yavas.com.tr Gıda mühendisi Hatice hanım ile görüştüm. Bitki beslemeyle ilgili onlarında bir çalışması olmadığını söylediler.

Yurdışındaki kaynakları ve çalışmaları kendilerine ulaştırdım.

Ben Giresunda yaşıyorum. Hava şu an bitki yetiştirmeye ve çimlendirmeye müsait değil. Ayrıca evimde buna uygun değil. Mart ayında başlayacağım inşallah.

Geçenlerde Kudret Tezel beyle yazışırken 'Allah size kaza bela vermesin. Sağlık ve sıhhatiniz yerinde olsun' diye dua etmiştim.

Beni böyle konuşturan neden ne olabilir acaba?

Kudret bey işin temelini atıyor. Şimdi sıra üst yapıyı oluşturmakta. Profesyonelliğe giden yol amatörlükten geçer.

Yazdıklarımın anlaşılması gibi bir derdim yok. Anlayanlar anlıyor. Daha fazla katkı bekliyorum.

Maliyetlerin nasıl düşürüleceği konusunda fikri olanlar varsa yazmalarını bekliyorum. Öyle milyon dolarlık fikirler değil. Sıradan insanların yapabileceği, başarabileceği sadelikte ve basitlikte fikirler.

Hepinize teşekkür ederim. Saygılarımla.

gazeteci28 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön