Sn Sarıcan,
Rica ederim. Mesajınız için ben teşekkür ederim. Aslında, bundan önceki mesajlarımda bazı yönlendirmeler vardı ama hakllısınız çok fazla bir bilimsel açıklama yoktu ama bunun nedeni var: Ben durup dururken bazı doğal olaylarlarla ilgili kendiliğimden burada yayınlamaya kalkarsam bu biraz ukalalık etmiş olmak gibi olabilir. Aslında, sizlerin yaptığı bu beyin jimnastiğinin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Hiç alakası olmasa bile gerçekleri bulmanın birinci yolunun soru sormaya başlamak olduğunun bilincindeyim. Siz, mühendislik bilgilerinizin yanında aynı zamanda iyi bir araştırmacısın. O yüzden asıl ben sizi tebrik ediyorum. Sizin araştırmalarınız olmasa, benim yapacağım açıklamalar havada kalırdı. Farkındaysanız, ve yazıları okursanız herşey belli bir mantık ardışıklığında adım adım ilerliyor.
Ben aslında malzeme mühendisiyim. İlk önce membran teknolojileri ortaya çıktıktan sonra bu teknolojilerin su arıtmada kullanılmasıyla uğraştım. Bu arada, suyun çok ilginç bir madde olduğunun farkına vardım. Gerçekten aslında sadece "SU" konusunda aylarca burada tartışılabilir. EM ile tanıştıktan sonra organik maddenin suda parçalanması çok ilginç gelmeye başladı ve bu konuya kafa yordum. Sizin bu başlıkta sorduğunuz soruların hepsini ben de kendi kendime sormuşumdur. Ancak her bir sorunun yanıtlarını alabilmem çok uzun zahmetler ve çabalar gerektirdi. Tekrar saygılar ve iyi çalışmalar. Bu arada İngilizce çevirileriniz son derece düzgün ve hatasız. Hatanın Taylandcadan İngilizceye çeviride olduğunu zannediyorum. Ozon da bu işin içine bu tür çeviri hatalarıyla girmiş olabilir. Ama tabii benim rastlamadığım fevkalade başka bir olay da olabilir.
|