"Paylaşmak isterim ama aynı fotoğrafların forumda birden fazla yerde yer almasına adminlerimiz ne der bilmiyorum."
410 nolu mesajımda alıntıladığım sözleri yazmıştım. Meğer adminlerimiz zaten bu işin çözümünü bulmuşlar. Kaktüsümün fotoğrafını yüklemek istediğimde yüklemeyi kabul etmedi ve fotoğrafın daha önce yüklendiği uyarısını verdi. İsmini değiştirdim iki kez, yine aynı uyarı. Bir başka yöntem uyguladım (ki onu yazmayacağım burada) ancak o şekilde yükleyebildim fotoğrafı.
Bu arada forumdaki fotoğraf yarışmasından bahsetmek istiyorum. Her ay belirlenen bir konuda çekilen fotoğraflar sergileniyor, yapılan yorum sayısına ve juri seçimine göre ilk beşe giren fotoğraflar belirleniyor ve sonrasında forum üyelerinin oylarına sunuluyor. Geçen ayki yarışma konusu "Yerdeki Yapraklar" idi. İlk beşe giren fotoğraflar seçildi ve forum üyelerinin oylarına sunuldu. Bu aya özgü olarak ilk beşe giren fotoğraflardan ikisinin sahibi, daha önce birincilik ödülü aldıkları için oylamaya üç fotoğraf sunuldu. Oylama 12.01.2009 saat 19.42 de sona erecek.
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=18347 bu linkte sayfa üst kısmında oylama bölümü var. Sayfa alt kısmına doğru indikçe oylamaya sunulan fotoğrafları görebilir ve beğendiğinize oyunuzu kullanabilirsiniz. Fotoğrafların büyük halini görmek için üzerine tıklamak gerekiyor.
Hem çekim, hem seçim aşamasında harcanan emeklerin değerlendirilmesi için bu linki ziyaret etmeye davet ediyorum bu başlığa yazan arkadaşları.