Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dogasever
Mutfak atığı ile içmek amacıyla meyveden yapılan enzim arasında bence de fark yok! Zaten bu yöntemle; beklemiş çöp, et, süt, peynir, yumurta atıklarını işlemeye kalkarsanız, sonuçta son derece kötü kokabilen bir ürün elde edersiniz ki, bunun ne insanlara ne de bitkilere faydası vardır. Ama sadece meyve ve meyve kabuklarıyla yaparsanız, hem bitkiler hem de insanlar için yararlı olabilir. İçine biraz akvaryum balıkçılarında satılan mercan kalsiyumu da koyabilirsiniz. Bu kapsamda bakıldığında, bence mesaj ayıklamaya gerek yok.
|
Enzim lafını ilk kez duyacaklar ve ancak içecek olarak kullanmayı düşünebilecekler için mesajların ayrılması gerektiğini düşünüyorum.
Konuyu bilenler olarak kendi aramızda yazışıyoruz, bilmeyenler bizi bulmasın demiyorsunuz herhalde...