View Single Post
Eski 07-01-2010, 08:55   #12
sabah
Ağaç Dostu

sabah's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
EvBahçe Dergisi Dört Mevsim adında özel sayı yapmış. Bu ay Kış özel sayısı yayınlandı.

Fiyatını dikkat çekmek için özellikle yazıyorum: 9.90TL

Yayıncılar hakkında tereddütlerimiz olduğu biliniyor. Kış özel sayısı deyince kapsamlı bir şey umarak aldım.
  • Bir kere alırken farketmemiştim meğer 34 sayfaymış. EvBahçe dergisi 3,90TL ve 98 sayfa. İçinde reklam olsa bile daha çok yazı var.
  • İçinde kış ile ilgili tek bir yazı ( Kışa Hayat Öpücüğü-Gülnar Önay ) vardı.
  • Galiba teneke kutu içindeki bitki kartları için kış özel sayısı demişler. Kutunun üstünde Kış bitkileri diye yazıyordu. Kış bitkileri başlıklı kutunun içinden çıkan kartların bazıları:
    Gül, Orkide, Pampas otu, Fırça Çalısı, Akçaağaç, Sikas, Huş, Mabet -mabet ağacı denmiyor- en ilgi çekeni de Cennet Kuşu.

Ben kışla ilgilerini çözemedim. Bu ağaçların kışın yaprakları mı güzel, çiçekleri kışın gören mi olmuş? Belki onların kışı güney yarımkürenin kışıdır.

Ortalıkta ziraat, peyzaj, orman vb bölümlerin mezunu bir sürü profesyonel varken, hadi onlara para vermek istemiyorlar internet gibi bir bilgi sağlayıcı ortam varken böyle bir iş ortaya çıkarmak çok ciddi bir durumdur.

Başka söze gerek yok, değil mi?

Düzenleyen sabah : 07-01-2010 saat 10:59
sabah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön