Uyarı: Tazelik
Sn Sarican
Herseyden once guzel katkiniz icin sizi kutluyorum. Ancak bazi uyarilarim olacak. Burada benim dusunceme gore, mutlaka taze çöp kullanılmalı. Aksi takdirde, beklemiş çöpler oksidasyona başlamışlar demektir ve üzerlerinde zararlı mikroorganizmalar üremeye başlamıştır. Daha doğrusu kokuşma başlamış demektir. O yüzden, bahsettiğiniz enzim üretimi yönteminin başarılı olabilmesi için mutlaka taze çöplerle yapılması gerektiğini düşünüyorum. (Nasıl turşu yapmak için analarımız taze sebze kullanırsa, yine aynı mantıkla!) Bir de, verdiğiniz tüm referanslar, hep aynı web sitesinden. Sadece bir tek web sitesi mi var? Halbuki enzim üretimi önemli bir konu. Bir tek web sitesi olmamalı diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum? Saygılar.
|