View Single Post
Eski 01-01-2010, 16:35   #480
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
EM yetkililerinden sorularıma yetersiz açıklamalar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Naturem Mesajı Göster
Sayin EPSODY fuarlar genelde çok uluslu şirketlerin buluşma yerleri EM Organizasyonu tamamiyle kar amacli bir organizasyon olmadigi için bu tür fuarlarin en önemlilerine katiliyor.Türkiye'de Tarım fuarlarinin uluslararasi düzeyde yapildigi iki yer vardir birincisi Antalya growtech eurasia ikincisi ise mersin uluslararasi tarım fuarıdır.Bu fuarlara Tarım ve Hayvancılık departmanımız katılmaktadır.Sizin bahsettiginiz 17-20 aralık 2009 tarihinde yapılan Avrasya Tarım fuarı genelde tarım makinaları ağırlıklı bir fuardır.Fuara bende genel bilgi acisindan ve katılımcı EYS makina sahibi Şakir bey tarafından davet edildim.Benim gözlemimde fuarın tarım makinaları acısından önemli olduğudur.Aşağıda fuara katılımcı listesinide bilgilerinize gönderiyorum.Ama ürünümüze gosterdiğiniz hassasiyet için size teşekkür ediyorum.
Sayın Arkadaşım Naturem, iyiki konuya müdahil oldunuz, bari ikna olmadığım sorularımı siz cevaplarsınızda sakinleşirim, doğasever in çelişkili açıklamalarıyla iyice çelişkiye düştüm sorduğum sorularımla, önce reklam amaçlı olduğu için katılamadığını belirtiyor,bizim amacımız Rekabet değil bilgilendirme/bilinçlendirme diye açıklama getiriyor, nasıl açıklamaysa"" Ancak, bu fuarlar, tarım bölgelerinde (Ege ve Akdeniz) olursa sırf tanıtım amaçlı olarak katılabiliriz. " deyince iş dahada karışıyor sanki tarım türkiyede o anlattığı bölgelerde yapılıyomuşta, onlarda kendilerini ege ve akdeniz bölgeleriyle sınırlamışlar diyerek gaf yapıyordu, daha sonrada haberimiz olmadıda o yüzden katılamadık deyince işin ciddiyetini hepten kaçırdı.

Şimdide sizde EM'in,Tüyapın tarımın makina ağarlıklı fuarlarına katılmadığın dan dem vurarak, kendinizin uluslar arası fuarlara katılabileceğini bu da antalya ve mersin gibi sadece akdeniz bölgesini açıklıyarak doğaseverle ayni paralellkite cevaplar la benim sorularım boşlukta kaldı, benim zehirlere ve kimyasallara karşı EM' ide diğer firmalar BMR TARIM HAYVANCILIK GÜBRE İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. EKOSİSTEM GÜBRE SAN. A.Ş. (FERBANAT), TARA TEKSTİL GIDA İNŞ. MAK. KİMYEVİ MAD. VE TIBBİ MALZ. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. gibi firma ve kuruluşları ayırt etmediğim den, sizin bu tutatarsız açıklamalarınıza anlam veremediğimi esefle bildirmek isterim.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön