Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen
( buraya da ayrı cevap istiyorum)
1) EM' in mevcut dal kanserine önleyici etkisi var mı?
2) Bordo bulamacı kullanırsam Em' e etkisi ne olur?
3) EM' in zeytinde Halkalı leke hastalığına karşı etkisi var mıdır?
Tüm bu sorular için araştırma yapılmış mıdır?
saygılar
|
Halil Bey merhabalar,
Sorularınız için çok teşekkür ediyorum. Kusura bakmayın geciktim ama hepsine yanıt vereceğim. Pamuklu bitin pamuğu ortaya çıkmadan önce uygulamanız için, size özel bir ürün göndereceğim. Bu ürünü hazırlamak için bazı bileşenleri elde etmeye çalışıyorum. Elime geçince hazırlayacağım ve Türkiyeye gelirken getirip size ulaştıracağım. Bu ürünü Şubatın son haftasından itibaren çiçeklenme dönemine kadar 3-4 kez uygulayacaksınız. Bu ürün ayrıca birçok başka sorunu da çözeceği gibi, zeytinleriniz daha sağlıklı ve daha verimli olmasını da sağlayacak. Gelelim diğer sorularınıza:
1) EM'nin mevcut
dal kanserine önleyici etkisi var mı?
ARAŞTIRMA YAPILMADI
2)
Bordo bulamacı kullanırsam
Em' e etkisi ne olur?
BU COK GUZEL BIR SORU, BAKIRLI BILESIKLERLE BIRLIKTE TARIMDA EM KULLANARAK BAZI HASTALIKLARI YENEN CIFTCILER OLDUGUNU BILIYORUZ. DUSUK KONSANTRASYONLARDA BAKIR VE CINKO NIKROORGANIZMALAR ICIN YARARLIDIR ANCAK BUYUK KONSANTRASYONLARDA ZARARLI OLABILIR. EM NIN TOPRAKTAKI AGIR METALLERDEN ETKILENMEDIGINI VE TOKSIK MADDELERI PARCALADIGINI DA BILIYORUZ. HATTA SU VE TOPRAKTA YAPILAN ÇALISMALARDA EM'NİN AĞIR METALLERİ AZALTTIĞINI BİLDİREN RAPORLAR VAR VE BUNU BİZ DE TESPİT ETTİK.
3)
EM' in zeytinde
Halkalı leke hastalığına karşı etkisi var mıdır?
ARAŞTIRMA YAPILMADI