View Single Post
Eski 27-12-2009, 21:25   #200
Sebahattin Sargın
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Bir toplantı daha geldi ve geçti, tabi ben yer değiştirme sorunu yüzünden panik halindeydim. Sevgili Erdek ve Ayfer Hanım toplantıya gelince derin bir oh çektim

Ama Sevgili Lokosit gelmedi, umarım kızı kendisine ulaşmıştır...

Gelelim detaylara.....

Toplantıya gelenler;
1- Sebahattin Sargın
2- Amatör Hobici
3- Güler
4- Lilium
5- Sagdil
6- kasap.94
7- Ayfer Akşit ve ailesi
8- Erdek
9-A.Şahin
10-Zelish ve ailesi
11- Sındırgılı
12- Osman 45
13-Cemal.S
14-Pınarr
15-köknar

Öncelikle gelen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim, katılımın bu kadar çok olması beni çok sevindirdi.

Tohumlar, soğanlar ve sardunya çelikleri için Sevgili Kasap.94'e...
Tohumlar, fare kulakları, kaymak ağacı meyvesi, pastalar ve çekiliş hediyesi için Güler Hanıma....
Enfes baklava için Sevgili Lilium'a....
Sakız çiçeği çelikleri ve son anda imdadımıza yetişen küçük tohum poşetleri için Amatör Hobiciye...
Pepino çelikleri için A.Şahin'e çok teşekkür ediyoruz. Eğer unuttuğum biri varsa lütfen hatırlatınız ve beni affediniz....

Sabah 10.30 sıralarında yakamoz kafeye gittiğim de Sevgili Sındırgılı ve Cemal S. gelmişti. Onları görünce yıllardır görmediğim dostlarımı görmüş gibi sevindim.

Sonra yavaş yavaş üyelerimiz gelmeye başladılar, çok hoş sohbetler edildi. Güler Hanıma site hakkında sorular soruldu, kendisinden site hakkında bilgiler alındı. Üyelerimize site kuralları hakkında uyarılarda bulunup bilgiler verildi...

Sevgili Erdek bonsai konusunda bize çok cesaret verdi Bandırmada sayısı az olsada ileri ki günlerde bir klubü kurabiliriz...

Saat 10.30'da başlayan toplantımız saat 16.30 sıraların da bitti.

Siz bilmiyorsunuz sonra Sevgili Lilium, Cemal S., Sındırgılı, Köknar ve ben o kafeden başka kafeye geçtik. Çok çekişmeli bir tavla maçı oldu ustalar arasında, zevkle izledik. Sonuç mu dediniz? Onu ustalar gelince söyler

Tohumları ve soğanları paylaşırken kafede ki insanları görücektiniz, bu deliler ne yapıyor demişlerdir. Sanki bir sergi açılmış ve üyeler paylaşımda bulunuyor. Çok güzel bir gündü kısadan hisse...

Bandırmalı üyelerimiz aynı şekilde katılım sözü verirseniz arayı fazla soğutmayız merak etmeyiniz

Sevgili Kasap.94'ün o güzel bahçesinin fotoğraflarına bakıldı, bahara doğru kendilerini rahatsız edeceğimiz söylendi

Tekrardan toplantıya gelen üyelere çok ama çok teşekkür ediyorum.

Sizleri çok seviyorum değerli ailem...

Sürç-ü lisan ettiysek affola...

Sevgiler

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön