Sn. skaraca, tohumdan yetiştirmek bayağı bir zahmetli gördüğüm kadarıyla. Tohum almak da biraz zor sanırım. Aynı cins yanyana açacak da, tozlayacaksınız da vs.vs..
Hazır bitki düşünürseniz, buraya bakmanızı öneririm. Büyük yapımarketlere de genellikle Taner bey veriyor zaten.
Sayın Nevsune,
Tohumdan yetiştirmenin güçlüğünü biliyorum. Başlık altında bu konuda deneme yapan arkadaşların yazdıklarını da okudum. Hani tohumu ekersiniz, gider gelir bakarsınız, ha çıktı ha çıkacak beklersiniz ve sonunda ilk tohum çimi başını gösterir. Ben o duyguları yaşamak istiyorum. Belki çimlenen tohumlar yaşamayacak, üzülsemde o anları yaşamayı düşünüyorum.
Taner beyin sitesini ise ziyaret ettim. Ayrıca Taner beyin serasını gezen arkadaşların ekledikleri fotoğraflarıda gördüm. Aslında bu yaz Taner beyin serasına 500 metre kadar yaklaşmışım ama o tarihte siteye üye olmadığım için Taner beyin ismini de bilmiyordum. Belki bu yaz sonu yine Antalya yapma durumum olursa serayı ziyaret ederim. 18-19 Ocak'ta Antalya'da olacağım ama mesleki seminer için gideceğimden zamanım olmaz sanırım.
Teşekkürlerimle...
|