Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Oğuz Karsan, dedikleriniz doğru... agaclar.net olarak bu kargaşayı düzeltmek için bu başlıkta yazdıklarımıza aldığımız tepkileri de yorumlamanızı rica ediyorum
Hem öğrenme niyetinde olduğunu söyleyip, hem öğrenmeye çalışmamayı, sizin açıklamalarınızla mazur görürsek, var olan her şeyin geçmişe dönük bir mazereti olur ki altından kalkamayız. Boşuna uğraşıyoruz demektir...
|
Sizler tabiikide işin tekniğini daha iyi biliyorsunuzdur ,bunda sorun yok. Ama bende bu ürünleri tonlarca yurt içi yurt dışı sevkiyatını yapan biri olarak bilgilerim eksik olabilir , ama tamda karacahil değiliz. Marangozluk yapıpta uzaydan görüş bildirmiyoruz. Hangi üretici , **** hangi ihracatcı gdo nun kimyasını , bileşenini , hukukta kaçınca maddeden yargılandığını size tam söyler , ben söyleyim %10 u anca , bu demek değildirki bu insanlar, bilmezler , bence en karacahil köylünün bile bizim bilmediğimiz bilgileri vardır belkide, dinlemek lazım.
Ama yok diyorsanızki ; yarım doktor candan , yarım hoca dinden eder adamı , bizim bu foruma yazmak için ziraat fakültesi bitirmemiz gerekir.Gdo hahhındaki diğer başlıkları okudum ve , farkındaysanız yorum yapmayı bıraktım.
Herkes her konu hakkında ,görüş telakki edebilmeli , uzaydan bi başlık açın ,orayada yazarım , fikir özgürlüğü

Sayın oğuzkarsan olaya son noktayı koymuş. bu konu hakkında başka bir beyanım yoktur.