"Turunc orman tarzina baslamissin, istedigin gibi olmasini dilerim" Çok teşekkür ederim Ali hocam; Telleri kısa saralım derken aslında dalları da kısa bırakarak budayalım demek istemiştim. Zaten çok uzun bıraktım. Hata yapmaktan çekindim. Önce sizlere danışayım dedim. Sizin orman çalışmanızı örnek alıyorum. Orda önce tellersek yerleştirirken zorlanmayız, yerleştikten sonra zor olur demiştiniz.Sizi dinledim yani
"Deneyimli, bilgili arkadaşların bize yol göstermesi şart yoksa burda meydan benle turunca kalıyor bilip bilmeden konuşuyoruz işte

(kendi adıma söyleyeyim bunu)" Murare sana bu konuda tamamen katılıyorum. Demek ki tek ben değilmişim bu hissi yaşayan

"Garip ben bakır telin daha pahalı olduğunu sanıyordum metresi 40ykr burada" murare burda ben daha pahalıya aldım metresi 60 ykr..
"Ağaçların ilk hallerini bilmiyorum budamadan önce ve budamadan sonraki fotoğraflarını aydınlık bir çekimde gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım" Oktars 1. sayfada ağaçların ilk hallerinin bir fotosu var. Bir bakıp bana yardımcı olursan çok mutlu olurum. Sizin azbuçuk biliyorum dedikleriniz bizim için ne kadar gerekli ne kadar elzem bilemezsin