View Single Post
Eski 23-12-2009, 09:24   #940
triple
Ağaç Dostu

triple's Avatar

Giriş Tarihi: 13-10-2009
Sevgili Selahattin Yılmaz!!
Öncelikle B5A hakkındaki doyurucu bilgileriniz icin teşekkürler.. Gercekten her gün yazılarınızı dikkatle takip etmeye çalışıyorum. Sadece B5A hakkındakiler değil genel anlamdaki teknik bilgilerinizide . Tarım fuarına bende geldim ama nasip olmadı orada karşılaşmak hatta sordum sizi stand taki gorevlilerinize ama buralarda idi ayrıldı dendi. Selam ilettim umarım iletmişlerdir selamımı.
Bu arada Gercekten ürünü merak ettiğim için firmaya da bir elektronik posta attim ve numune talep ettim sağolsunlar fazlasıyla yollamışlar. HAtta kargo ucretini bile kendileri odemişler şaşırdım ve teşşekür ettim . Teşekkür yazımda gönderilen numunenin bir azizliğe uğradığını ilgili kargo şirketini uyarmalarını daha dikatili davranmalarını soyledim diye bir kez daha numune gondermişler gonderilen numunenin başına gelen olayın kabahatini berteraf etmek icn. Bu derce ilgili olmaları çok ama çok güzel ülkemizde az görülen bir davranış. Neyse gönderilen numuneleri saksı bitkilerimde kulanmak uzere bir cözelti hazirladim sizin tarifiniz uzere 5 Lt dinlendirilmiş oda sıcaklıgındaki suya 15 cc B5A karıştırdım ve herbir saksıya buyuklugune gore 40 50 cc aras çözeltiden verdim bakalım sonucları gorecez.
Ayrıca bahcemdeki soğan nane ve maydanız e3kili yerlerede aynı sekilde uyguladım
sonucları ne zman görecez acaba?
sonucları buradaki arkadaşlarıomlada paylaşacam cunku.
süs bitkilerinde ne zman sonuc alabilirm
çiçeklenme üzerine etkisi nedir?
yanlız Afrika menkşelerime veremedim korktum verebilirmiyim acaba? ve oranı ne olmalı

Başınızı ağritiysam özür
saygılarımla

triple Çevrimdışı   Başa Dön