Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bernacyhn
Mantar ilacım yok :/ Yukardaki mandalın önündeki çürümüş. Yerinden çıkar mı diye hafiften oynatayım derken olmayan kökleriyle elime geldi anında. Neyse en azından diğerlerine biraz daha yer açılmış oldu. Dün geceki fırtınada yine bol bol su almış tabağına biriken suyu boşalttım. Peçeteyi toprağa bastırarak toprağın nemini biraz almaya çalıştım. Bİrkaç kaç peçeteyi de tabağının yerine koydum ne kadar su emse kardır. Hafiften güneş var. Bİraz da onun katkısıyla toprak iyileşir kanımca.
İlker bey, benim de bir tane limonum vardı istanbulda ama annemler hiç iyi bakmamışlar burada yine mandalin portakal limon çimlendirmeye çalışacağım. Size tavsiyem hepsini ayrı ayrı dikin aksi takdirde ayırması çok zor oluyor. Limon başlığına bakın orada çok güzel bilgiler var. Daha sonra o kadar fidancığı nereye koyacağınızı bilemeyeceksiniz emin olun 
|
Berna Hanım; fotoğraftaki çamlarınıza baktım , hepsinin boynu toprağın altında kalmış gibi.Çekirdekleri derine mi ektiniz ? Balkonunuzda yağmur ve rüzgar almayan bir yere koyarsanız daha iyi olur.