Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mr_izmir
Sayın bari,Yahu olur mu hiç öyle şey? Nedemek getirmicem? Yasal olmayan birşey mi yapıyorsunuz? Satış yapıyorsunuz ne var bunda,hemde cüzzi fiyatlarla.Ayrıca sizin gibi arkadaşlar olmasa benim ebay'dan vs. yurtdışından getirme gibi becerim ve şansım olamayacak.Miracle Berry'i de edinicem,sayın enginnaz sayesinde.Sizin gibi arkadaşlar olucakki ,bizim gibi bu işleri bilmeyenler de kendi çaplarında birşeyler yapıcak.Sizi incitecek ya da yanlış bir söz kullandıysam çok özür dilerim.Lütfen bunu söylemeyin çok üzülürüm.Tecrübelerinizin, yazdığınız mesajların ve bilgi paylaşımınızın kalitesini ben dahil bir çok arkadaş fazlasıyla iyi biliyor.Miracle Berry'nin tohumu birbaşka birinden edindim diyelim.Yine size ihtiyacım var.Nasıl yetiştirileceği,nasıl çimlendirileceğini nereden öğrenicem yine sizin tecrübelerinizden yaptığınız çalışmalardan edineceğiz bu bilgileri.Yetiştirmediğiniz tropik meyve kaldı mı? Ben bilmiyorum.Engin bilgilerinizden bence herkes faydalanmak istiyor.Lütfen ben özür dilerim ne söylediysem.Siz "forumu iyi oku diyin" bana, ben razıyım ama çalışmalarınıza-adı her ne olursa (Satış,yetiştirme vs.) lütfen kaldığınız yerden devam edin.Küstahlığım için özür dilerim.
|
merhaba eğitime açık asil bir davranış ve yazım yapmışsınız tebrık ederım sizi..