View Single Post
Eski 20-12-2009, 10:24   #38
Douglas Fir
Ağaç Dostu.

Douglas Fir's Avatar

Giriş Tarihi: 03-10-2007
Bu mesaj kısa süre önce bana da geldi. Etrafımdaki herkesle paylaşıyorum. Tam da ben bu mesajı buraya ekleyecektim ki sağolsun sayın Sergüzen çoktan eklemiş. Verilen bilgiler çok çarpıcı. İnsan nelerden kaçınacağını şaşırıyor.

Ben de bunlara bir iki ilave yapayım. Şu anda tavukçular sıkıntıda. Yem için soya bulamıyorlar. Proten değerini tutturmak ve tavuğun kısa sürede gelişmesi için soya şartmış. Zaten bu hayvanlar mısır ve soya ile besleniyorlarmış. Yani tavuk yerseniz zaten çoktan GDO'su ile oynanmış bu iki besini de alıyorsunuz. Ne yapacağız bilmiyorum. Eve tavuk eti de sokmayacağız bu gidişle. Hadi kırmızı ete yöneldik diyelim. O da masum değil ki. Danalara kadınlık hormonu yani östrojen iğnesi yaparak çok kısa zamanda hayvanın yağlanarak ağırlığının 150 -200 kg.'a kadar artmasını sağlıyorlarmış.

Sanırım burada en riskli grup erkekler ve henüz ergenliğe ulaşmamış kız çoçukları. Erkekler kadınlık hormonu alırsa pek hayırlı olmaz herhalde. Kız çoçukları ise çok daha erken ergenlik çağına ulaşıyorlar. Bununla ilgili Uğur Dündar da bir program yapmıştı bir süre önce. Kısacası bitmişiz haberimiz yok.

Douglas Fir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön