View Single Post
Eski 19-12-2009, 23:27   #5056
nevin52
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 18-12-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ARER Mesajı Göster
Sayın Nevin52
Mümkünse bir iki resim ekleyebilirmisiniz. Mümkünü yoksa yerleri,saksıları,sulama düzeni,sobamı kalorifer mi, ışık, toprak yapısı hakkında biraz yazarsanız yardımcı olabiliriz. Son olarak bir soru çiçekli satın alıp getirdiklerinizde durum aynı mıdır?
Saygılar
Sayın ARER, resimleri inşallah yarın eklerim. Sorularınıza gelince yerleri güneş alan bir pencereden 2 m.kadar uzaktalar.
Güneşin yakıcı etkisinden zarar görmesinler diye öyle koydum. Perdeden ışık alıyorlar.

Ev kaloriferli. Çok sıcak oluyor.(ort.26 -28 derece)peteklerin üzerinde devamlı su bulunduruyorum. Toprağı; bahçe toprağı. Bimden çiçek toprağı almıştım çok su tuttu onu kullanmadım. (çürüyecek gibi oldular)

Son olarak da çiçekçiden almadım,kendim köklendirdim ve büyüttüm. Bahar gelince oturma odasının penceresi önüne koyuyorum orası direkt güneş almıyor. Orada canlanıyorlar. Ama bahara kadar yarısı ölüyor.

Bu arada en neşeli zamanlarında bile çok fazla çiçek açmıyorlar. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Düzenleyen Sevilay : 20-12-2009 saat 23:10 Neden: Cümleye büyük harfle başlamalı. Noktadan sonra boşluk bırakmalı
nevin52 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön