View Single Post
Eski 18-12-2009, 13:40   #5041
maki01
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Merhaba sevgili sevim.K,

Ben de içlerinde yer almak üzere, hepimiz menekşelerimizin hatta tüm çiçeklerimizin fotoğraflarını burada paylaşmaktan mutlu oluyoruz, nerdeyse her aşamasını fotoğraflarla başlığa aktarıyoruz.

Önerdiğiniz ayrı fotoğraf başlığı da; herkesin yavrusu kendine kuzgun görünürmüş misali; çok kısa sürede birbirini tekrarlayan mesajlarla dolacaktır.

Bugünlerde deneyimli Afrika Menekşesi yetiştiricisi arkadaşlarımız veri tabanı hazırlamak için çalışıyorlar. Sosyal grupta da önerdiğim gibi veri tabanında, egzotik türlerin küçük fotoğraflarla tanıtımı yapılıp, büyük fotoğraf için galeriye bağlantı verilebilir.

Veri tabanı grubuna gönderilmek üzere menekşelerimin fotoğraflarını hazırladım. Görsellik ve türü uygun olanları seçerek kullanabilirler. Yayınlamaya uygun yüzlerce fotoğrafın, çok kısa sürede toparlanabileceğini düşünüyorum . Yanılmıyorsam sevgili Emel'de 6000 fotoğraf gibi inanılmaz bir kolleksiyon var

Veri tabanı çalışmasının ardından sitemiz, AVSA ( African Violet Society of America ) gibi uluslararası organizasyonlarda yer alabilir diye düşünmekteyim

Düzenleyen maki01 : 18-12-2009 saat 13:52 Neden: harf
maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön