Size de geçmiş olsun Selen Hanım. Sağlık olsun diyeceğiz artık, Siz damlarda kar görüp, koşmuşsunuz ya cama, ben Yukarı çıkarken öyle içim rahattı ki, görünce şok oldum. Yerle yaprak, toprak, yağmurdan çamur olmuş.
Neyse, bir çare bulacağız geç olmadan.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn
Vildan Hanım geçmiş olsun. Hakikaten kışın bitkileri korumak bir hayli zor oluyor. Bitkileriniz için üzüldüm fakat eminim baharla birlikte eskisinden daha güzel bir hal alacaklardır. Sizi tekrar gülümseteceklerdir.
Dün gece burada hava -10 dereceye düşmüş. Malesef bugün ben de güne çok keyifsiz bir manzarayla başladım. Sabah kalkınca bir baktım damların üstü bembeyaz. Gece dona çekmiş hava. Yataktan fırladığım gibi camın dışında duran saksımın başına koştum. Ne naylon dayanmış, ne saksı. Saksının içindeki toprak kaskatı, bitkilerin birçoğu donmuş.
Sözüm ona kışa dayanıklı türleri diktiğim saksıyı camın dışına yerleştirmiştim ama Almanya'da ilk kışımızda birçok bitkiyi kaybederek tecrübe kazanmış oldum.
Canım çok sıkıldı, sizin üzüntünüzü çok iyi anlayabiliyorum. Neyse ki sizinkiler tıraşlanmışlar, üzülmeyin önümüzdeki bahara daha güzel olacaklardır.
|