View Single Post
Eski 15-12-2009, 18:26   #533
güldeste-
Ağaç Dostu

güldeste-'s Avatar

Giriş Tarihi: 27-05-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez Mesajı Göster
Hep böyle güzel şeyler olsa keşke.

Nasıl yazacağımı bilemedim bir türlü, bu hafta sonu soğuk ve rüzgar yüzünden çok üzüldüm: Üzeri çiçeklerle dolu güzelim bodur begonvil ve birkaç çiçeğim daha mahvoldu.

Cumartesi günü Koçtaş'tan aldığım iki katlı naylonu terasın bir kısmını kapatan eternit çatının direkleri arasında gerdim, şimdilik hiç değilse rüzgar etkisini azaltsın diye.

Pazar sabahı ilk işim terasa çıkmak oldu. Felaket !
Rüzgar naylonu yırtmış, tabandaki bağlantı yerlerinden parçalanmış. serbest kalan kenarları fırtınada savrularak bıçak gibi bazı saksıları resmen traşlamış. Koca koca saksılar rüzgardan devrilmiş.

Hemen soğuk sevmeyenlerin çoğunu japon gülü, begovil, solanum, ağaç menekşe, mercan gibi soğuk sevmeyenleri iki kapalı balkona çektim.

Olan zavallı begonvile oldu. Çiçekleri ve yaprakları traşlanmış kuru dallar halinde şimdi..
aaa üzüldüm doğrusu.İlk mesajlarınızdaki görüntülerle mutlu olmuştum. Çiçeklerinizin başına gelenler yabancı değilim çünkü ben de çekiyorum. Manzaram güzel ama salıncağımızın tentesini,. balkon şemsiyesini bile beş kat aşağı atan rüzgarla yaşamak çok zor.İnanın arada gül ve kaktüslerimi çatı arasına alıyorum biraz olsun kendilerine geliyorlar... tekrar tekrar geçmiş olsun.

güldeste- Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön