Konu: Phalaenopsis
View Single Post
Eski 25-11-2006, 14:35   #60
praecox
Kaybettik...

praecox's Avatar

Giriş Tarihi: 12-06-2006
Açıklama

praecox cevaplıyor demek praecox bildiği kadarı ile cevap vermeye çalışıyor demek. Bu konuda herşeyi biliyor diye bir idaası yok.

praecox bu konu başlığını orkide meraklılarının paylaşımı olsun diye açdı. buraya bir "One man show" sergilemek için girip bakmıyor. sadece soru sormayın paylaşın deniyor ancak "orkide yetiştirmek istiyorum" "orkide meraklısı yok mu" gibi yeni konular sadece olayı dağıtmakla kalmıyor kime ne yazıyorum kimse beni okumuyormuş dedirtiyor praecox'a

praecox'a sadece sormayın paylaşın da ...
var meraklısı var .....
meraklısı var gibi görünürse de bir dizi kripo-meraklıları var.
El elden üstündür benim bu trade de bir monopolüm yok olmadı vede olması için de bir idaam yok.
Forumdaki üyeler bu kadar praecoxdan korkar bir tavır sergilemelerine hiç gerek yok öldürürüz praecox'u gider.
Onu öldürmek çok kolay ancak meselemiz üzüm mü yemek bağcıyı mı dövmek? ki bazı ek tradelerin laf dalaşına dönmesi de bazı şahısların niyetini ispatlar nitelikde.
ben yine de praecox ile paylaşımdan yanayım.
praecox hiç bir şeyi tam bilmiyor sadece belki biraz deneyimi var hatta bir dizi de kötü deneyimleri var ki bunu da buraya giren kişilerin de bu kötü deneyimleri yaşamaması adına uyarıcı tarzda yazılar ekliyor.
Aslında iyi biridir.
ama korkarım bu fiktif praecoxun intaharını katalize eden yeni üyelere sabrı az gibi biri.

praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön