View Single Post
Eski 12-12-2009, 17:23   #96
Kudret Tezel
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-07-2007
Sevgili arkadaşım vıskhy, konunun alakamı çekmediğinden yakınıyorsunuz. Oysa her yazdığınızı satırı satırına dikkatlice okuyorum. Ancak konu biraz değişik olduğu için yorum yapmaktan kaçınıyorum. Zira benim hayvancılık konusunda bir deneyimim yok. Sarıcan arkadaşımızdan başkası kültablasındada olsa bir deneme yapma girişiminde bulunmadı.Dolayısıyla arpa buğday vs çimlendirmek için gerekli besin eriyiklerinin hazırlanmasına sıra gelmedi diye düşünüyorum. Kesinlikle yanınızdayım. Konu topraksız tarım olunca ilgilenmemem diye birşey söz konusu olamaz.
Çimlendirme makinaları hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum. Günümüzde herşey para olmuş. Kimse bukadar para vererek almaya gerek yok şöyle şöyle yaparsanız çok daha ucuza mal edebilirsiniz demiyor. Dediğiniz gibi 30-40 bin ler yerine çok daha ucuza, çok güzel makinalar yapılabilir. Bence para tutacak kısım kabin , üretim tavaları ve raflarıdır
Önce ihtiyaç sahibleri nekadar çinlenmiş yeme ihtiyacları vardır onu tesbit etmelidirler.
sn sarıcan arkadaşımız güzel bir hesap örneği sunmuş teşekkür ederiz ihtiyacı olan arkadaşlara ışık tutacaktır.
Aklımın erdiği, bilgimin olduğu her konuda yanınızdayım, şüpheniz olmasın.

Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön