Sayın Kalambaklı cok tesekkurler. Bu arada gercekten cok uzucu bir olay oldu. Badem 4 yasında bir sokak kedisi. 7 aylıkken kısırlastırıldı. Evden dısarı adım bile atmadı. Bu gun eve geldigimde esim bademin agız kenarlarında sararma oldugunu ve istahsız oldugunu soyledi. Veterinere goturduk ve karaciger yetmezligi teshisi konuldu. kurtulma sansı varmı hic bilmiyorum. Veteriner arkadasım kedi ve kopeklerde sarılık veya karaciger yetmezligi tedavisinin cok zor oldugunu soyledi. halbuki badem cok hareketli bir kedi evde bir o yana bir bu yana kosar bizimle oynar. ama bu aralar hep uyumak istiyordu. Insallah en kısa zamanda saglıgına kavusur. kedi ve kopeklerde bu hastalık cok tehlikeli. Viral olanlar daha da tehlikeli oluyormus. Bu yüzden kedi ve kopeklerinizin istahına deri ve tuy durumuna dikkat etmenizi tavsiye ederim. Veteriner ozellikle kedimizin dısarıdan su icip icmedigini sordu. Ozellikle kopek sahipleri arkadaslar dikkat etsinler dısarıdan su icirmesinler dostlarına. Bademe bir sey olursa ne yaparım bilemiyorum onu o kadar cok seviyorumki.. gece koynumda yatar baska yerde kesinlikle yatmaz ve cok iyi huyludur 4 adet igene yapıldı tedavi sırasında pence bile atmadı o kadar iyi kalpli bir kedidir o
|