Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi epsody
Sayın ozbey geliboludaki bahçemi gezerek baharın verdiği o güzelliklerin özlemini bende yüreğimde hissettim sağolun var olun, şu anda ben istanbulda bulunmaktayım buradaki evimde bahçeli ama geliboludaki doğal yaşamım şehir içinde bulmak kolay değil.
Sevgili ozbey inanın bahçemdeki o güzellikleri ortaya konmasındaki benim payım çok az diyebilirim, ama bir gerçek varsa toprağıma gösterdiğim özenin bir yansınası o güzellikler.
Toprak hiç namkör değil yapılanı hiç unutmuyor, arada bir bahçeme gelerek sohpetler yaparsak size özel açıklamalarla bahçe ve toprak çalışmalarımdan edindiğim tecrübe ve deneylerimle elde ettiğim sonuçları sizlerle samimi paylaşımlarda bulunarak aktarmak benim içinde büyük bir zevk olacak sizi bahçemde tekrar görme umuduyla sevgiyle kalın.
|
Sayı epsody, kalben samimi açıklamalarınızla beni çok mutlu ettiniz, eminim sizinle paylaşımda bulunmak daha da mutlu edecek. Datça' da biz o doğal yaşamın içindeyiz. Bazı mahrumiyetlerinden zaman zaman, bağımızı da koparmadan, buradan ayrılmayı düşündüğümüz de oluyor, on senedir öyle bütünleşmişim ki ayrılmak düşüncesi bile üzüyor, vazgeçiyorum. Görüşmek üzere, sevgi ve saygılar.