View Single Post
Eski 09-12-2009, 10:56   #34
ayferaksit
Ağaç Dostu

ayferaksit's Avatar

Giriş Tarihi: 05-03-2009
edremit- gönen-bandırma ulaşım

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bernacyhn Mesajı Göster
Merhaba Selahattin Bey, çok üzülerek söylüyorum ki toplantınıza katılamayacağım. Çok isterdim katılmayı ancak balıkesirle bizim aramız 2,5-3 saat. Burada ablamla yaşadığım için tek başıma da izin vermeyeceklerdir gelmeme. Size bol güzel sohbetler, benim için de gülün, eğlenin deyim yerindeyse tadını çıkarın bir araya gelmenin
bernacyhn merhaba
balıkesir üzerinden çok uzak kalır.
kış sezonu olduğu için akçay-igönen-bandırma (edremit-ivrindi-balya-gönen-bandırma) üzerinden seferler Gönen' e kadar yapılıyormuş ortalama 2,5- 3 saat edremit-gönen sürüyormuş. 45 dakika da gönen - bandırma.
edremitten sabahları 10:30 da hareket ediyormuş otobüs ücreti 25 YTl ymiş.
Bandırmadan da öğleden sonra 16:15 kamil koç gönene kadar edremitli oto tura yolcu bırakıyor.
Gönenden bandırmaya belediye otobüsleriyle sık sık ulaşım yapılıyor
sabah yola çıksanız saat 13:00 e kadar bandırma da olabilirsiniz belki izin alırsanız sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
rahat ve kısa bir yolculuk yapabilrsiniz yollar oldukça geniş balya- gönen arasında sadece bir kaç km lik yol sebepli tarafında tek şerit ne de olsa dağlık bir bölüm ama manzaraı bahar ve sonbahar da muhteşem oluyor. daha yeni bayramda o yoldan geçtim çok güzeldi.
edremit oto tur telefonları : 3731086
gönen . 7621021

Düzenleyen ayferaksit : 09-12-2009 saat 10:59 Neden: ilave gerekti
ayferaksit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön