Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bernacyhn
Merhaba Selahattin Bey, çok üzülerek söylüyorum ki toplantınıza katılamayacağım. Çok isterdim katılmayı ancak balıkesirle bizim aramız 2,5-3 saat. Burada ablamla yaşadığım için tek başıma da izin vermeyeceklerdir gelmeme. Size bol güzel sohbetler, benim için de gülün, eğlenin deyim yerindeyse tadını çıkarın bir araya gelmenin 
|
bernacyhn merhaba
balıkesir üzerinden çok uzak kalır.
kış sezonu olduğu için akçay-igönen-bandırma (edremit-ivrindi-balya-gönen-bandırma) üzerinden seferler Gönen' e kadar yapılıyormuş ortalama 2,5- 3 saat edremit-gönen sürüyormuş. 45 dakika da gönen - bandırma.
edremitten sabahları 10:30 da hareket ediyormuş otobüs ücreti 25 YTl ymiş.
Bandırmadan da öğleden sonra 16:15 kamil koç gönene kadar edremitli oto tura yolcu bırakıyor.
Gönenden bandırmaya belediye otobüsleriyle sık sık ulaşım yapılıyor
sabah yola çıksanız saat 13:00 e kadar bandırma da olabilirsiniz belki izin alırsanız sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
rahat ve kısa bir yolculuk yapabilrsiniz yollar oldukça geniş balya- gönen arasında sadece bir kaç km lik yol sebepli tarafında tek şerit ne de olsa dağlık bir bölüm ama manzaraı bahar ve sonbahar da muhteşem oluyor. daha yeni bayramda o yoldan geçtim çok güzeldi.
edremit oto tur telefonları : 3731086
gönen . 7621021