View Single Post
Eski 24-11-2006, 15:12   #401
papatyam
Ağaç Dostu

papatyam's Avatar

Giriş Tarihi: 03-11-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi turunc
Herkese merhaba sevgili mum çiçeği kardeşlerim.

Uzun aradan sonra müthiş birşey oldu ve paylaşayım dedim.

Öğle saatlerinde işyerinden çıkıp bonsai için kaya bakacağım diye yakınlardaki inşaat firmasına gittim. Gelirken bir de ne göreyim; Muhteşem bir mum çiçeği dükkanlardan birirnin kapısının yanında adam boyu olmuş, nazlı nazlı gel beni al dedi.. Ben ne yaptım sandınız hemen daldım içeri. Adamın şaşkın bakışları altında incelemeye koyuldum. Bira sohbet edip önce kendimi şirin gösterdim ve ahh vaahhh larla bu çiçeği ne zamandır aradığımı ve bulmanın zorluklarını anlattım. Sonuçta çelik istemeyi de ihmal etmedim ve adamın kıyamaz bakışlarıyla iki dalı kaptım. Artık benim de mum çiçeğim var yaşasın. İşte resimleri!...
Suya koydum hemen..

turunç aynı şeyi bende yaptım biliyormusun geçen hafta annemdeydim kardeşimle alışverişe çıkmıştım bi anda mahalledeki yoğurçunun kapısının iç tarafındaki çiçek dikkatimi çekti hemen girdim dükkana adamla bu mum çiçeğimi dedim evet senelerdir öylece duruyo dedi biraz çiçekler hakkında konuştuk siteden falan bahsetim çelik istedim biraz bozuldu o koca çiçekten bana küçücük bir çelik verdi o kadar çok sevindimki ama mum çiçeğime annem el koydu

Düzenleyen Mine Pakkaner : 24-11-2006 saat 17:55 Neden: alıntı düzenleme
papatyam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön