Haklısınız Sayın kalambaklı,
Ancak geçen hafta küçük bir kaza sonucu başımdan yaralanmıştım. Yara derin ama çok aşırı açık değildi.Kendi kendine kapanır düşüncesiyle doktora gitmeden,pansumanımı bizzat kendim yaptım. Cumartesi akşamı, kazadan sonra, ilk kez, pazar etkiliğine katılmak için duşa girdim. Ancak suyla temas sonucu, yeniden kanattım. Sanırım 1 hafta beklemesi gerekliymiş. Neyse cumartesi akşamı, acilde kendimi daha profesyonel ellere bırakıp pansumanı yaptırdığım için, üzülerek ve özür dileyerek gelemediğimi bilmenizi istiyorum. Yoksa nekadar çok sizlerle birlikte olmak istediğimi bildiğinizi düşünüyorum. Sohbetinizden, sıcak kanlılığınızdan büyük keyif alıyor, henüz yeni tanışmamıza rağmen ortak hobilerimizin, ilgi alanlarımızın olması nedeniyle, kendimi yanınızda hiç yabancı hissetmiyorum. Buyüzden orada sizlerle olmayı, inanın çok isterdim.
Aslında gerekli açıklamayı Buca'lı gruba yapmıştım ama herhalde bu konuda bilgilendirmediler sizi. Çok mahçubum size karşı fakat ikidir elimde olmayan nedenlerden ötürü kaçırıyorum güzel etkinliklerinizi. Buarada ekmek gibi bir durum asla söz konusu olamaz. Birincisinde zaten sözüm yoktu hastaydım. Bunda haklıydınız fakat, beklenmeyen bir durum söz konusu oldu. Tekrar özür diliyor en kısa sürede sahalara dönmeyi hedefliyorum

Bir şekilde umarım telefi edebiliriz. Saygılar...