View Single Post
Eski 07-12-2009, 00:25   #434
Dogasever
Ağaç Dostu

Dogasever's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Sn Sarıcan
Sayısız kişiyle ve yönetimlerle, belediyelerle konuştuk! Yaptığımız demo çalışmalarının sayısını ben bile unuttum. Sizin tabirinizle herkesin gözüne sokarak birçok denemeler yaptık. Tanıyayım tanımayayım karşılaştığım herkesle bu konuları konuşuyorum. (Karım artık sen kafayı yemeye başladım diyor!). Bu konuda bir kitap ve çok sayıda makale yazdım. Hergün 5-6 saatimi EM için harcıyorum. Şu anda Japonyanın dahi bilmediği kadar EM'yi tanıyoruz, EM'nin ardında yatan fiziksel ve kimyasal kuralları biliyoruz. EM hakkında bize neden diye sorabileceğiniz bizim de yanıtlayamayacağımız bir soru hemen hemen yok gibi. Bunları yurtdışındaki çoğu EM organizasyonu bilmiyor.

HER TÜRLÜ OLUMSUZLUĞA RAĞMEN HEPİMİZ GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ. BURADA YAZILANLAR OKUYUCULARIMIZIN İÇİNİ KARARTMIŞ OLABİLİR. AMA KESİNLİKLE DURUM O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL ÇÜNKÜ BİZLER İNATLA MÜCADELEMİZE DEVAM EDİYORUZ. YAVAŞ YAVAŞ İNSANLAR BİZİ ANLIYORLAR VE ANLADIKÇA DA BİR ŞEKİLDE DESTEK OLUYORLAR VE BİZE DESTEK OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. DÜNYAYI BİZLER KİRLETTİK (ABD'LİLER DAHA FAZLA KİRLETMİŞ OLSA DA) YİNE BİZLER TEMİZLEYECEĞİZ. O YÜZDEN BU BAŞLIĞI OKUYAN HERKESTEN RİCAM YEREL YÖNETİMLER ÜZERİNDE KAMUOYU BASKISI OLUŞTURMALARIDIR. BİZLER ZATEN BİR TARAFTAN BASKI KURUYORUZ AMA SİZLER DE BASKI YAPARSANIZ, O ZAMAN BELEDİYELER SİZE DAHA ÇOK KULAK VERECEKLERDİR. NE DE OLSA SEÇMENSİNİZ!

Dogasever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön