Yaylaboztaşın samimi itiraflarına şükranlarımı sunarım.
Sevgili yaylaboztaş sanaldaki bahçemi dolaşarak beni övgülerinizle onurladımanız karşısında ne yazıkki size bu bahçe güzelliklerini sunmanın yanında günül isterdiki sizlere bunları gerçekte sunarak paylaşım gerçeğini tam anlamıyla yaşıyarak, övgülerinize laik olduğumu ispatlama imkanımın olmayışından her zaman rahatsızlık duymuşumdur.
Bence güzellikler paylaşılarak yaşanırsa değer kazanır, sevgili yaylaboztaş bahçemde yetiştirdiğim meyve ve çiçekler toprak ve bahçe sevgimin ortaya koyduğum değerlerin birer abideleri olarak düşünebiliesin, hiçbir ağaça ve çiçeğe para ödemediğim gibi paraylada satın alınamıyacak özelliklere sahiptirler, mesela döngel veya muşmula, ayva ağacının üzerinde aşılı olarak aynı zamanda armutla beraber bulunmakta, şeftali üzerinde kayısı,erik ağacını üzerinde kayısı ile erik, beraber bulunmakta daha bunun gibi örnekleri çoğaltabilirim, güllerime gelince tek renk gülün üzerinde en az dört renk gül görmek imkanı vardır.
Sanalda gördüğünüz siyah üzümler fazla büyük değil fakat kokulu bir aromaya sahiptir, sevgili yayla boztaş ben uzman değilim sadece toprak ve bitki besleme konularında ciddi çalışmalar içindeyim, bitki yetiştirmeyi hobi çalışmaları içinde yürütüyorum.
İstanbulun stresinden kurtulunca insan daha huzurlu ve başarılı oluyor, ilgilerinizle eşimden bahsedecek olursam kendisi manyas kırsalının bana bir armağanı olarak söyleyebilirim kırsal özlemimi evliliğimle birleştirerek gerçek bir mutluluğa eriştim diyebilirim.
İnsanın yaşı olgunluğa erşince doğayla bütünleşerek gerçek huzura erebiliyor, doğa ve çevre sevgisiyle kazanılan bu güzllikleri paylaşarak insanlarla bütünleşme çoşkusu paylaşım çabalarınıda arttırıyor.
Benim inancım şudurki burada hiç kimse birbirinden farklı değiller herkesin güzellikler üzerinde eşit oranda payı var sinizin balkonunuz cennet bahçelerini kıskandıracak özellikleri ile göz doldurbilir bir başka arkadaş bahçesinde herçeşit çiçeği yetiştirerek gözde olabilir bir başka arkadaşımız her türlü doğallığı ortaya koyan mekanlarla birbirimize ilham, esin, gönül hoşluğu paylaşımlara sunarak motivasyonlarla yaşama heyecanımızı artırabilirler.
İlgininizin ruhumda huzursuzlukları perdeliyerek yaşama ve paylaşım heyacanımın artmasına sebeb oldu nemutluki bana etrafımdkilere güzellikler sergiliyerek insanların günüllerini hoşnut edebiliyorum, sizinde yaşamınızdan güzllikler eksilmesin sevgiyle kalın.
|