Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mahirgs
Tohumlarda maksimum %50 yabanileşme payı olduğu konusundan daha önce bu forumda bi arkadaş bahsetmişti. Benim bildiğimde bundan ibaret. daha önce "%50 yabanileşse bile yabanileşen kısmın cinsi bizim en iyi cins diye bildiğimiz barbarium oluyor o yüzden en kötü ihtimalle %50 iyi cins barbariumumuz olur" diyen arkadaş şimdi kendi yetiştireceği fidanlardan ve ne zaman satacağından bahsedip tohumların şöle kötü böle kötü olduğunu dile getiriyor. Sonra da bana burda tohum satmayalım diyor.
Şimdi yorumu size bırakıyorum arkadaşlar acaba kim burda pazarlamacılık yapıyor?
Ayrıca beni rakip olarak mı görüyor anlamak mümkün değil.
Bu ülke de hiç mi iyi bişeyler yapılamayacak hep mi para üstünde dönecek yapılanlar... Ya da yapılan iyilikler birilerinin işine gelmeyince karalanıp atılacakmı...
|
Hadi yazmayayım diyorum, polemik olmasın uzamasın, dayanamıyorum. Ne kadar da saptırılıyor. Bahsedilen tohumu satan başka yer yok zaten. Kaldı ki 1000 tohumu 75 dolara alınmış, 400'ü 75 dolara satılmaya çalışılıyor, ticari kaygı yok deniliyor. Hata yaptım başlangıçta, moderatörleri uyarmak yerine buraya yazdım, yerinin burası olmadığı için. Ama insanları daha ucuza alabilecekleri konusunda bilgilendirmekti amacım. Karalamak kelimesine sadece gülüyorum. Ben Eskişehir dağ, taş goji derken kimseye satmadım, isteyene çelik, meyve göndermeye çalıştım. Kaldı ki satış başlığında, bir başlık açılıp satılmış olsaydı hiç bu kadar uzamayacaktı. Lütfen başlık gerçek amacına dönsün, konuyla alakası olmayan mesajlar (benimkiler dahil) silinsin mümkünse...