[QUOTE=Birol;539566]Sevgili incikarsan
Bahceniz gercekten çok ama çok güzel, sağlık ve mutluluk içinde uzun yıllar sevdiklerinizle beraber keyfini çıkarırsınız inşallah. Ortancalar ve havuzunuz
Sn.Birol,
Guzel dilekleriniz icin sagolun.Ortancalarim eskiden actiklari gibi acmiyorlar.Birkac yildir ortanca gubresi verdim,habire boya gittiler.Bu sene inek gubresi verecegim. Ben 3 bogum birakip oyle buduyorum. Gecen sene dipten budamama ragmen yine epey boylandilar. Bu bahar Allah kismet ederse 3bogum birakarak budayacagim. Insaallah cok cicek verirler.
Ortancalarimin daha once cektigim resimleri maalesef bu bilgisayarda yuklu degil ama halletmeye calisacagim.Havuz yapma dusuncenizi butun kalbimle destekliyorum.Sizdirir diye korkmayin zira mukemmel izollasyon malzemeleri cikti.Hazirlayacaginiz harcin icine katiyorsunuz sadece.Ancak havuzunuzun suyunun berrak olmasini istiyorsaniz cok kaliteli bir filtre kullanmaniz gerekecek ki o pahali iste.Ayrica hic durmadan calistirilmasi gerek.
Balik koyacaksaniz havuzun golgede olmasi lazim. Cunku Koi baliklari sicaktan hoslanmiyorlar. Sadece nilufer koyacagim derseniz ki o da cok guzel bir gorsellik sagliyor, ozaman hic sorun yok.Ucuz bir dalgic motoruyla da havuzunuza hos bir su siriltisi saglayabilirsiniz. Onun dizayni da zevkinize kalmis. Guzel bir havuz ve bol cicekli ortancalara kavusmaniz dilekleriyle....
Düzenleyen incikarsan : 08-12-2009 saat 21:10
|