Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mahirgs
merhaba arkadaşlar. Ben Denizli'den Mahir. Hem öğretmenim hem de babadan kalma çiftçilikle uğraşıyorum. Goji meyvesi çok ilgimi çekti. 1,5-2 saatten beri hem yazdıklarınızı okudum hemde internette biraz araştırma yaptım. No1 ning-qi goji fidanı veya tohumunu temin etmeye çalışıyorum. Eğer nasip olursa bu sene bu çevrede gojinin öncüsü olmayı planlıyorum. umarım bir kaç seneye kadar da pazar yaratabiliriz.
Tohum veya fidan getirtecek arkadaşlar benimle de irtibata geçerse çok sevinirim. Eğer bende temin edebilecek olursam bu siteden yayınlayacağım.
|
Bari yorumu burda.Ne kadar aradıysam bulamadım veya alamadım bu tohumu. Ve dedimki getirtebilecek varsa beni de eklesin listeye eğer ben getirtirsem buradan yayınlayacağım.. dediğimi de yaptım. öle eski mesajlardan yarım yamalak alıntı yapmayacaksın o alıntıladığın mesajdan öncede bu mesajım var.Bunu da koy ki amacımın ne olduğunu anlasın millet. ayrıca o alıntıladığın mesaj zamanında fiyat sadece sitedeki fiyatı Yani tohumlar daha amerikada. Evet haklısınız isteyen istediği gibi tohum getirtebilir getirtebiliyorlarsa bende mutlu olurum. Ama getiremeyenler de olabilir. Ben bi sürü zorlukla karşılaştım.Getirmişken millete bi faydam olsun.
Bunda sizi rahatsız eden ne var onu anlamıyorum.