View Single Post
Eski 04-12-2009, 10:34   #3
Murat ÖZDİL
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 28-08-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 18
3-4 yıldır mutfakta Victorinox kullanıyoruz. Bıçaktan çok memnunuz. Değişik büyüklük ve işlevde bıcakları mevcut. Bıçaklar hali ile körleşince bileylemek gerekiyor. Bunu içinde yine Victoninox’un elmas bileyi taşını kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Ayrıca yakınlarda edindiğim bir Zwilling Jahencklese marka bıçak daha var. Bu bıçaktan da oldukça memnunum. Henüz bileylemeye ihtiyaç duymadım.

Ama yıllardır Kycocera’nın seramik bıçaklarından edinmek isterim. Fakat henüz nasip olmadı. Oldukça pahallı ve bulması da zor oluyor diye biliyorum.

Murat ÖZDİL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön