İnci karsan'ın dünyadaki cenneti.
Sevgili incikarsan Bahçenizi neden şimdiye kadar üye arkadaşlara açmadığınızı anlamış değilim.
Acaba anlatmanız mümkünmü bu bahçeniz nerede ve yazlık olarakmı bulunuyor, gerçi içinde devamlı yaşadığınız havası hakim bakımı devamlı yapılan bir görünümü var, evinizin ve bahçe konumunuz sadelikli bir görünümünün arkasındakli bitkiler ağaçlar daha doğrusu doğallık ön planda görünümü ile çok uyumluluk sergilemişsiniz.
Bu düzeni bir uzmandan destek alarakmı ortaya koydunuz, herşey adete birbiriyle uyumu sağlamak için çok özen gösterilmiş daha anlatılacak çok şey olduğuna inanıyorum, ama önce sizi tanımak ve arkadaş olduktan sonra bu güzelliklerin kaynağına inilebilir kanısındayım.
Sevgili incikarsan daha öncede söylemiştim böyle bir bahçeye kendimce sahip olmanın imkansız olabileceğini bu sağlıkla olacak bir iş olmasa gerek bu iş bence gönül işi ruh işi benim maddi imkanların yok tur anlamında demiyorum maddi imkanları olan arkadaşlarımızda var site içinde, kurdukları mekanlara doğallığı koymak kolay olmasa gerek doğallıktan maksadım beton ve ahşabın hatta günümüzdeki yeni teknolojileri kullanarak doğallığı sağlamak dahada zorlaşıyor.
Sevgili incikarsan anlatımlarım doğallığı ve ulaşılan gerçek güzelliği tarif etmekti, sizin bu ortaya koyduğunuz güzellikleri forumlarda paylaşımlara açmanız biz üyelere büyük bir armağan bir ilham bir esin kaynağı hatta güzeliklerin verdiği bir yaşam coşkusu ne mutluki sitede sizin gibileri tanıyarak dünyamızın karamsar yaşatısını sunduklarınızla perdeliyorsunuz, sevgiyle kalın Saygılar sunarım.
|