View Single Post
Eski 03-12-2009, 22:47   #22
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Sevgili Vildan ben sizin yazlığınızda bir yazlıkçı gibi kalarak sezonu kapattınızı zannnediyordum ama siz hep hafta sonları giderek kırsalda yaşamınızı canlı tutmak güzel şey, ama yazlığınızda 1haftayı geçmiyen ziyaretlerinizde nasıl oluyorda yoğun çalışmalar sürdürüyorsunuz acaba çalışan yabancı yardımcılarınız mı var ben geliboluya sezon başı olarak mayısın ilk haftasında gidiyorum ekimin sonuna doğru dönmüş oluyorum sürekli 5-6 ay kalıyorum kışın ocakta ve mart başı olmak üzere iki kerede her seferinde 15-20 gün kalıyorum gerekli tüm bahçe bakımlarını yapmaktayım.

Ben genelde güllerimi budama yaparak dönüyorum, ama bütün gül fidanlarımı ağaçlarımı malç ile kışın donlarından hem kurumak hemde gübrelemek maksadı ile bu uygulamayı sürdürüyorum.

Sizin bahçeniz ne kadar büyük ve bahçe etrafı rüzgarlardan korunuyormu, yolunuzun 380 km demişsiniz nasıl oluyor istanbuldan keşan 230 km sizin çekmeceden daha azdır, keşan enez arası 60-70 km olursa bizim gelibolu kadar yolunuz var diyebilirim bizim gelibolu yolumuz 290 km benim arabam yok otobüsle gidip geliyorum.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön