Sn orijin sizin manolyanız çok güzel çok formlu, güle güle büyütün, sn kirazın resmettiği manolyayıda görünce ,acaba diyorum bizim manolyalarda öyle olurmu ?

, Bu kadar ağaç seven biri olarak vede bebekte çok dolaşmama rağmen nasıl bu ağacı farketmemişim hayret , demek bakmakla görmek ayrı şeyler.Sn Ahmetshur bey acaba ipleri ne amaçla kontrol dediniz pek anlamadım , gevşememesi yönündemi , eğer o amaçla söyledinizse , ben rafyayla sardım gevşeme ihtimali çok zayıf. Buradanda form üyelerine bir duyuruda bulunayım; İstinye parktaki manolyaların dikili olduğu sıvama çelik saksıların internet üzerinden satış fiyatı 340 ytl , çelik sanayisinde uğraşan bir arkadaşım aynı saksıyı 100 tl ye imal ederim 150 tl ye veririm sana diyor ama , bu manolya saksılarının altında fazla su haznesi varmı ? drenaj deliği varmı ? bunları ****** göremedim, hatta onların daha büyüğünüde yaparım diyor , manolya o çelik saksılarda daha bir alımlı durmuyormu sizcede? Manolyaların dikili olduğu saksılardaki toprağı inceledim pamuk gibi birşey , torf da değil ilk defa görüyorum , o saksıya su konulsa su direk tabanı bulur zannedersem, Kafaya koydum çelik saksıda iki manolya yetiştirip, işyerimin girişine koyacam , reimlerinide buraya ekliyecem, isteyen olursa çelik saksı konusundada yardımcı olmaya çalışacağım.