View Single Post
Eski 01-12-2009, 19:05   #143
şahin05
Ağaç Dostu

şahin05's Avatar

Giriş Tarihi: 30-09-2009
Sn orijin sizin manolyanız çok güzel çok formlu, güle güle büyütün, sn kirazın resmettiği manolyayıda görünce ,acaba diyorum bizim manolyalarda öyle olurmu ?, Bu kadar ağaç seven biri olarak vede bebekte çok dolaşmama rağmen nasıl bu ağacı farketmemişim hayret , demek bakmakla görmek ayrı şeyler.Sn Ahmetshur bey acaba ipleri ne amaçla kontrol dediniz pek anlamadım , gevşememesi yönündemi , eğer o amaçla söyledinizse , ben rafyayla sardım gevşeme ihtimali çok zayıf. Buradanda form üyelerine bir duyuruda bulunayım; İstinye parktaki manolyaların dikili olduğu sıvama çelik saksıların internet üzerinden satış fiyatı 340 ytl , çelik sanayisinde uğraşan bir arkadaşım aynı saksıyı 100 tl ye imal ederim 150 tl ye veririm sana diyor ama , bu manolya saksılarının altında fazla su haznesi varmı ? drenaj deliği varmı ? bunları ****** göremedim, hatta onların daha büyüğünüde yaparım diyor , manolya o çelik saksılarda daha bir alımlı durmuyormu sizcede? Manolyaların dikili olduğu saksılardaki toprağı inceledim pamuk gibi birşey , torf da değil ilk defa görüyorum , o saksıya su konulsa su direk tabanı bulur zannedersem, Kafaya koydum çelik saksıda iki manolya yetiştirip, işyerimin girişine koyacam , reimlerinide buraya ekliyecem, isteyen olursa çelik saksı konusundada yardımcı olmaya çalışacağım.

şahin05 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön