View Single Post
Eski 28-11-2009, 12:03   #58
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Günebakan arkadaşım beni çok memnun ettiniz sizi bu doğal güzellikler adına tebrik ediyorum, sevgili günebakan inan ki geliboludaki bahçemin güzelliklerini özledim bu özlemimi üye arkadaşlarımın bahçe, balkon ve teraslarını dolaşarak gidermeye çalışıyorum.

Siz konuyu açtınızda bende size katılayım komşulara kızgınlığımı msn den sevgili jineop'a anlatmıştım sizede uygun bir başlık bulursam anlatırım orada yaşadığım çilelerimi doğa adına güzelikler ortaya koyanların yaşadığı sıkıntıları dile getirirsem zannedersem sizinkilerin hiç esamesi okunmaz, ama ben yılgınlık göstermiyorum.

Sizlerin sanaldaki bahçeme gösterdiğiniz övgü dolu izlenimleriniz bana güç veriyordu, size verdiğim telkinler samimiyet dolu olduğunu bilmenizi isterim,( sizin o komşularınız bence sizin bahçenin otu kadar değerli olamazlar ) ben kendimi böyle teselli ederek otlarımıda güzellikler yaratmada komşularımı sollamış oldular, çünkü ben onlardan en iyi kompostu oradanda gübreyi elde ediyorum, ama o komşularım bence gübre kadar değeri yoklar.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön