View Single Post
Eski 27-11-2009, 17:39   #152
nariçi
Ağaç Dostu
 
nariçi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-09-2008
Şehir: Gaziantep-Adıyaman
Mesajlar: 3,412
Kivano

Kivanoların sürgünleri kuruyunca meyvelerini kopardım, 3 adet daha üzerinde. Çekirdekli kısmı jöle gibi kaygan sadece çekirdekler var gibi. Ben kabuğunu incecik soydum, kenarlar biraz gevrek yerken dişlere değiyor.
Name:  100_1320.jpg
Views: 1450
Size:  57.0 KB

Bu kivano genelde nasıl tüketiliyor?
Tadı normal sayılır, Şöyle yorumlayabiliriz, mesela bulunduğumuz ülkede nar özellikle ekşi nar yok diyelim, getirseler bunu ye diye! Bakarız ki içi hepten çekirdek ve çok ekşi belkide hiç yemez atarız. Aslınada damak tadı birazda çocuklukla birlikte olan bir alışkanlık.

nariçi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön