Sevgili gece Kuyunun başına gelen "bişmiş tavuğun başına gelmemiştir." Neden dersen 8 metrede suyu bulduk çok güzel bir haberdi.Ancak aksilikler başladı.Doğaya yenildik sayılır nasılmı? Yağmur yağışı yaklaşık 10 gün süreyle devam etti. Bu esnada kuyuda aşırı sudan dolayı 2 metrelik kısım çöktü.Kuyucu Gazi usta içeriye girmenin büyük risk teşkil edeceğini söyleyince mecburiyetten(ki çok güzel oldu) Kuyunun içine 6 metre perde duvar ördürtük. Beton donmasını beklerken kuyunun üstünü çadırla kapattık.Bu arada Gazi usta başka bir kuyu kazmak için gitti.Sorduğumuza göre 12,5 metre kuyu kazılmış ancak bizimkine eş değerde su bulunamamış.12 gün sonunda tekrar ustalar kuyuya geldi.Yaklaşık 2 metrelik çöken kısmı temizlediler.Aşırı su oluşundan dolayı tekrar yıkılmalar oluşunca kazıma 8 metrede son verilmesini uygun gördük.2 metrelik kısım taşlarla örüldü 6 metrede zaten perde duvar kuyu sağlama alındı. Sabah 07,30 da kuyuya baktığımda 8 metrelik kuyunun 5 metresi su doluydu.

Çok sevindim.Neden derseniz? kuyunun yerini bakır telle ben tespit etmiştim. Oysa getirdiğimiz kuyucular burda su yok demişti.Bende şuanki kısmı kazdırdım ve sonuç mükemmel

.1,20cm lik çaplı ve 8 metrelik derinlikteki kuyuda 5 metrelik su birikintisi çok güzel.Umarım daima bu şekilde devam eder. Bu formda bana desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma sayılarımı sevgilerimi iletmek isterim.
Tüm dostların kurban bayramını canı gönülden kutlar saygılar sevgiler sunarım.