View Single Post
Eski 23-11-2009, 19:43   #49
egetropical
Ağaç Dostu
 
egetropical's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 526
bir araştırma raporu. ( google translate ile çeviri)
Teknik Özet: Sonbahar zeytin (E / aeagnus umbel / ata) bu Alabama'ya Maine'de bodur yetişen küçük kırmızı bir meyve olduğunu. Bu bitki Çin kökenlidir ve ABD geç 1800 yılında tanıştı erozyon kontrolü için. Berry 'yaklaşık% 20 taze ağırlığı olan tek bir büyük tohum bulunmaktadır.
Sonbahar zeytin meyveleri çok likopen içinde (30-50 mg/100 g) zengindir. Böğürtlen, bu meyve belirten fenolik bileşikler yanı sıra karotenoidler yüksek olabilir büzücü vardır. Orada, evcil plantings içinde bitki üretiminde büyük ilgi edilmiş ve likopen doğal bir kaynak olarak meyve kullanarak.
Bu çalışmada likopen ve seçimler ve Güz zeytin çeşitleri arasında phenolics göreli içeriğini belirlemek için yapıldı.
Altı seçimleri ve çeşitlerinin likopen içeriği 30 55 mg / g olarak Çilek likopen içeriği 25 C'de 4 gün depolama sonra 2 gün 5 C. Sonbahar zeytin de takip çözünebilir katı içeriği (11-17%), ve görece yüksek asit yüksektir (1,7-5,5% sitrik asit artmamıştır ). Çilek büzücü lezzet yüksek toplam fenolik içeriği (1700 mg / chlorogenic asit eşdeğerleri kg) bağlı olabilir. Süre tohumları hydroxycinnamic asitler ve son derece hidroksibenzoik asitleri yüksek yüksekti çilek flavanols yüksek olması ve hidroksibenzoik asitler bulundu (33 rutin ve gallik asit 31 mg / kg eşdeğerleri), (35 chlorogenic asit ve 184 gallik asit / kg mg eşdeğerleri).

diğer araştırma raporları
http://pubsearch.arsnet.usda.gov/sea...G.x=7&btnG.y=7

egetropical Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön