View Single Post
Eski 23-11-2009, 18:57   #379
kopshtar
Ağaç Dostu
 
kopshtar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-03-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 679
Tadı da çok güzel Oğuzhan. Senin gibi koku ve aroma düşkünü biri için biçilmiş kaftan
Şimdi arkadaşlar, kabuklu yerseniz biraz çam tadı oluyor. Ama eğer üşenmeyip çok ince bir şekilde kabuklarını soyarsanız mükemmel bir aroması var.
Küçükken uludağda çalıların arasında yabani çilekler olurdu tespih tanesi kadar, ve biz bacaklarımızın çizilmesi pahasına, çok nadir ve nefis kokulu bu çileklerden bulur ve afiyetle yerdik. İşte ben feijoayı tadınca aynı tadı ve aromayı aldım.

kopshtar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön