View Single Post
Eski 23-11-2009, 15:24   #453
Harun Parlak
Ağaç Dostu
 
Harun Parlak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-01-2007
Şehir: İstanbul Sarıyer
Mesajlar: 4,272
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hozat Mesajı Göster
Üreticiden mısır unu ve kabak aldık.

Bu kabaklar soymadan kabuğu ile pişiriliyormuş,üreten söyledi denemedim.

Eklenti 114849

Eklenti 114850
Bu kabaklar yaz ortasında taze iken kabukları ile tükütelir katda biz kabuğu soyar taza fasulye ile karıştırıp haşlandıktan sonra soğanlı acı biberli kavururuz. Çok lezetli olur.
Yalnız şu an kabukları iyice sertleşmiştir kabuğu ile biraz zor tüketilir. Odunsu sert kabuklar rahatsız edici olabilir.

Harun Parlak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön