Alıntı:
	
	
		
			
				
					Orijinal Mesaj Sahibi  BAYLEMUR
					 
				 
				merhaba arkadaşlar bende bu yıl ılk defa zeytinimi kendim yapayım dedim. ve pazardan bıraz zeytın aldım.bırazını çizip suya koydum suyunu sık sık degıstırerek tatlandırdım ama şimdi tatlanan zeytınlerımı uzun sure nasıl muhafaza edebılırım.bunu bılmıyorum.ikinci grup zeytınımıde bır bıdona zeytını koydum tuz ve bıraz yag ekledım sallama yontemıyle yapıyorum ama o daha tatlanmadı .tatlanınca bunuda nasıl muhafaza edebılırım şimdiden teşekkürler saygılar 
			
		 | 
	
	
 Bu yöntemle hazırlanan taze zeytin uzun süre dayanmaz. Hava ile temas ettirmeyin ve çabuk tüketmeye bakın.