View Single Post
Eski 18-11-2009, 18:10   #18
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Sevgili Cemo, Denizkdisi, Fikreteren, çiçeksever70 teşekkür ederim.
Deneme yanılma uzun yıllar devam edecek ama ben yine de iyinin ya da kötünün sonuçlarını paylaşayım. Her şey yolunda olursa sonraki seneler ne yaparım

Sevgili Limon, kırmızı-beyaz düzenleme bence de güzel olur, hele ortada bir yerde daha da güzel diye düşünüyorum. Fazla güneşli alanım yok ama gölgede alanım çok, kırmızı-beyaz camgüzelini beraber kullanabilirim. Bu sene camgüzelinin çok rengini almıştım ama en güzel olanı ve iyi gelişeni kırmızı renk oldu, beyazlar da onlardan geri kalmadı. Setlere seneye camgüzeli dikmeyi düşünüyordum, bu iki rengi deneyebilirim.

Vapurdumanı tohumları, dışarıdan hediye olarak gelmişti, burada yetişenlerden oldukça iri ve çiçekleri büyük. Tohumunu almam iyi olacak, paylaşırım.

Sevgili Nurcanaybay, fotoğraftaki kısım yazın öğleden önce 3-3,5 saat kadar güneş alıyor, şimdi neredeyse güneş almıyor.

Sevgili Sabah, umduklarım olmayınca çok da canım sıkılmıyor açıkçası; devamının olabilmesi, yeniden düşünmek ve uygulamak beni güzel oyalıyor. Ama kuruyan bir ağaç, yeri değişmesi gereken bir ağaç canımı sıkıyor gerçekten, bu nedenle ağaçların yerini belirlemeden bazen günlerce düşünüyorum (yer küçük olunca, ağaç yerleştirmek gerçekten daha sıkıntılı oluyor).

Duvarı ise sormayın, "nasıl yeşillenecek" derken, "eyvah çabuk kapanmaya başladı" dedim ama bu sene güzeldi.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön