Sevgili Bilmemgerek
Teşekkür ederim övgü dolu sözlerinizden dolayı ancak şunuda bilmenizi istiyorum inanın bende yoruldum artık hatta satmayı ve köşeme çekilip emekli gibi yaşamayı bile düiünüyorum.

Eşimin mesleği cilt bakım uzmanlığı, bir senedir dükkan arıyoruz ona cilt bakımı ve manikür pedükür olarak, istediğimiz şartlar oluşmadığından bir türlü olmadı. Onun bana yardımı hiç olmuyor desem yeridir, çocuklarımın ikiside üniversitede okuyor onlarda yardım edemiyorlar kaldıkı zaten bahce işlerinide ne yalan söylüyeyim hiç sevmiyorlar.

Bense bahce işlerine bitki ve ağaçlara bayılıyorum, tek başıma deli danalar gibi koşturup bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Beş gündürde sabahın 06 sında yola çıkıyorum akşamın 20.00 sinde falan anca eve geliyorum bahcedeki evin içine fayans döşüyoruz, ustayla birlikte, yorgunluktan uykum kaçtı saatın 06 sı olmasını bekliyorum ustayıda alıp tekrar gitmek için, daha bir kaç günde sürecek. Kusura bakmayın başınızı ağrıttım bir dokundunuz güzel bir şeyler yazdınız binbir ah dinlediniz kusura bakmayın.

Sağlıcakla kalın.