View Single Post
Eski 17-11-2009, 20:25   #242
Vildan Sönmez
Ağaç Dostu
 
Vildan Sönmez's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2005
Şehir: K.çekmece
Mesajlar: 5,186
Füsun Hanım'cım size katılıyorum, ben de baharları daha çok seviyorum. İlkbaharın doğayı canlandırması ve ardından güllerin coşkusunu, sonbaharda da sarı-kırmızının hakimiyetini. Hepsi ayrı güzel. Kışı da unutmuyorum tabii, bembeyaz karın zevki de başka. Kısacası yaşamak güzel mi desek?


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK Mesajı Göster
Ankara'ya kış geldi. Hatta bugün bir ara incecikte olsa kar atıştırdı yüksek yerlerde. Bitkilerde kışa kendini hazırladı. Kısacası hava soğuk, görüntü de karanlık ve soğuk.
Çayımı içerken bir yandan da bahçenizi dolaştım. Her mevsim ayrı güzel ama bahar ve yazın renkleri daha bir sıcak. Güzel bitkileriniz ve güzel fotolarınızla içim aydınlandı ve ısındı.Ellerinize sağlık.(Biraz şairane oldu ama duygumu böyle ifade etmek istedim.)

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön