View Single Post
Eski 14-11-2009, 20:54   #107
antalyakas
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 22-05-2009
Öncelikle herkese selam.....Böyle konuları burada paylaşarak bizi bilgilendiren tüm arkadaşlar içten tesekkurlerimi sunarım.........Yaklaşık üç dört aydır bu siteyi ve yazıları takip ediyorum.....
Kısaca bende tarım işi ile uğraşıyorum fethiye kumluova .... Şu anda 5 dönüme yakın cam seram var ........Miracle bizim aşar ama sayın envorun diğer topraksız tarım adlı konusunda baya bi önce yazdım ama farketmedi galiba neyse isim önemli değil.....Ama yine en bilgilimiz..... Bende bu 5 dönümlük cam serayi topraksız tarıma çevirmek istiyorum sistem olarak perlit vb aklıma yatıyo.... Şu ile olanı maliyeti fazla galiba.....Perlit ile olan sistemin dönüm başına perlit artı sulama sistemi hepsi dahil bana ne kadar çıkar?
Beni bilgilendirirseniz sevinirim .... Saygılar....
Birde ısıtma sistemide var tabi..... Isıtma olarak sizce kömürlu olanimi yoksa zeytin çekirdegi ile çalışan sistemmi ucuza çıkar?Galiba bu iki sistemde borularda buharmi şumu öyle bişey dolaşıyomüs heralde bildiğimden değil sadece duydum bilgilendiren arkadaşlara şimdideen teşekkürler

Düzenleyen antalyakas : 14-11-2009 saat 20:58 Neden: Eksik metin
antalyakas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön