MİNE HANIM!
Cansıkıcı sorularımdan birini daha soracam. Lütfen bağışlayın beni

Koklendirmeyi hızlandırıcı ürünler konusnda bilgi almak istiyorum bu konuda yardımınıza ihtiyacım var . Odunsu, yarı odunsu bitkiler icin ve çiçekleri koklendirmem için nasil bir koklendirici hormon kulanmam gerek ve nereden temin edebilirim?
internette dolastigim sayfalarda bir cok kafa karistırıcı yazılar okudum beni bu konuda siz bilgilendirirseniz mutlu olacam.
Sorularım:
1-iba ile iaa arasındaki fark nedir?
2 -deniz yosunu tozu koklendirmede diğer kimyasallara gore ne kadar etkili? ve deniz yosunu nu hangi amacla kulanmayı tavsiye edersiniz?
3-Hobi amaclı calısacagım icn tum bitkilerde kulanabilecegim bir urun var mı yanı hem odunsu hem yarı odunsu hemde yumusak bitkiler için?
4 gordugum bir ilandaki alintiyi aktariyorum bu konuda fikriniz nedir?
5-İnternette satilan koklendirmeyı hızlandiran hormonlara ne kadar guvenebilirm? saticilar ne kadar durust ? guvence olarak nasil bir guvence alabilirim saticidan? (Bir arkadasim bu yolla kandirildigini iba yerine perlit ve un karismi bir urun gonderildigini soyledi bunu soyleyen arkadasim kendisi de ziraat muhendisi ama işini yapmiyor tekstil işi ile ugrasiyor)
Son olarak satıs yapılan bir urunun ozelikleri hakkında yorumunuz?
"----ÇELİK KÖKLENDİRME HORMONU 50 TL KÖKDENDİRME TOZU KÖKLENDİRİCİ köklendirme.hormonu koklendirme çelikle üretim çelik çoğaltma
Genel amaçlı bir köklendirme sağlar
Yarı odunsu ve odunsu çeliklerin köklendirilmesinde seri ve hızlı bitki üretimine uygundur
50 gr’lık orijinal ambalajında sunulmaktadır.
En etkili köklenme sağlayan IAA(İndol Asetik Asit) içerir.
Toz formundadır.
Her türlü bitkiyi çelikden ( daldan) köklendirmek için kullanılır
50 gr’lık bu ambalaj 2000-2500 adet çeliği DALI köklendirebilmektedir.
%98 köklenme sağlamaktadır.
HORMONUN KULLANIMI:
Çeliği 45 derecelik açıyla yatay kesin.
Kesilen kısmı su ile nemlendirin.
Sadece kesilen nemli kısmı hormona batırarak fazlasını silkeleyin ve direkt dikin.
Fiyatı : 50,00 TL
Köklendirme Hormonu kullanılarak Ekim Kasım ve Aralık aylarında Gül, Kurtbağrı, Himalaya sediri, Porsuk, iğde, Mavi servi gibi birçok bitkiyi çelikle üretebilirsiniz.---"