Merhabalar!
Koştura koştura yetişilen bir toplantı heyacanlı ve meraklı gözlerle karşılaşma ve kapının önünde ayaküstü içilen çay ve sigara. Öyle güzel bir buçuk saat yaşadımki demeyin gitsin. Tekin hocamın dersini böldüğümü bile sonradan farkettim. Bonsai sever ve Sevilay hamfendinin o sıcak karşılamaları yokmu dünyaya değer sağolsunlar. H. Ali beydi sanırım almış aletleri eline ince ince bir ibreli üzerinde nakış işler. Ne yapsın hayallerini gerçekleştiriyor. Bir şeyi yazmadan edemeyeceğim HAYAL KURMAKTA ZOR İŞ HELE PAYLAŞMAK dahada zor. Ayak üstü seyrederken tüm olanları Kültür merkezinin müdüresi Süheyla hanımla fıs fıs paylaştık bu düşünceleri. Gördüğüm kadarı ile her türlü desteği sağlamışlar ağaçlar net ailesine. Yakında üyemiz olacaklar öyle gözüküyor. Diğer arkadaşlar hepsi bir heyacanlı bir heyecanlı seyrederken ustaları tir tir titriyorlar desem yanlış olmaz. Birde kasım patıları ve süs domateslerini satıyormusunuz demeleri yokmu sağ olsun bonsai sever açıkladı durumuda kurtardık. Çam sakızı çoban armağanı derler ya işte öyle birşey. Daha neler neler. Organize eden katılan bütün Bonsai gönüllülerini kutluyorum. Misafir olanları ayrıca kutluyorum onlar kendilerini bilirler. Tekrar teşekkürler.
Saygıyla.
|